09 октомври 2009

Как може Дан Браун да има толкова фенове?

Има точно един месец до българската премиера на новата книга на Дан Браун "Изгубеният символ"(този път поне преводът на заглавието е по-коректен) и вече всички я коментират и чакат. Не мога да рзбера какво толкова им харесват разните там 'загадки' на хората.
Даже и дата за премиера на родното издание не е случайна (тези конспирации ми напомнят на идеите на една наша обща приятелка) - предвижда се да бъде на 22.11 /нещо там сборът е специален според 'откритията' на главния герой Робърт Лангдън, в ролята Tom Hanks/ .
Не били случайни датите, ще видим и съдържанието какво ще е. Както всички тук знаем, Дан Браун не е случаен...и той е от тези, които помагат да "научим истината".

5 коментара:

 1. това реторичен въпрос ли е? :Р

  ОтговорИзтриване
 2. ами не съвсем... търся логичен отговор - рекламата ли е причината или повечето му читатели още мислят като през Средновековието?! (think)

  ОтговорИзтриване
 3. аз също ще си купя новата му книга и си казвам, че дори я чакам. "Клеймото" и "Шифърът" ми бяха много интересни, когато ги четох в 11 клас, надявам се и с тази да е така сега. нямам против Дан Браун - хитов автор за бързо време :)

  ОтговорИзтриване
 4. И аз тогава прочетох 'Шифърът', само защото бях болна и нямаше какво друго да правя (а и от любопитство). Майка ми беше купила книгата...

  ОтговорИзтриване
 5. а нас ни накараха по литература :D

  ОтговорИзтриване